مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امورخارجه

 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی
الف - مدت اعتبارحداقل 6 ماه ازتاریخ ورود و داشتن دوصفحه سفیدروبروی هم
ب - ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی میباشد

2 ) 3 قطعه عک س 4 * 3 رنگی،تمام رخ با زمینه سفید، کاملا ازروبرو،بدون لبخند،بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد،حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد)

3 ) اصل و ترجمه شناسنامه

4 ) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد)
الف- حسابهای جاری:کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
ب- گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهرشعبه و امضای بانک
ج- بایدحداقل موجودی حساب یاسپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد

5 ) اصل و ترجمه سند مالکیت

6 ) اصل و ترجمه مدارک شغلی :
الف- پزشکان:پروانه مطب یاحکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی ازمحل کار ،پروانه دائم پزشکی،کارت نظامپزشکی
ب- وکلا : پروانه وکالت
ج- مشاغل دولتی:حکم کارگزینی (درصورت ارائه حکم سال قبل ارائه گواهی اشتغال به کار با ذکر عدم صدورحکم جدیداز سازمان مربوطه الزامی میباشد(،آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوی دریافتی و تا دیه مرخصی، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان (حداقل 6 ماهه )
د- بازنشسته ها:ارائه حکم بازنشستگی،ارائه آخرین فیش حقوقی
ه- مشاغل غیردولتی:گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوی وسابقه بیمه تامین اجتماعی بامهرسازمان (حداقل 6 ماه)
و- درصورت خویش فرما بودن جواز کسب/آخرین آگهی تغییرات
* در صورتی که آگهی تغییرات مربوط به بیش از سه سال اخیر باشد،ارائه آگهی تغییرات جدید و یا نامه از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت الزامی است
ز - معلمان،اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه :اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان (حداقل 6 ماهه )
ح- دانش آموزان،دانشجویان : اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل * جهت دانش آموزانی که درسال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل،ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراه ی والدین یا با یکی ازآنها سفر می کنند رضایت نامه محضری الزامی است.رضایتنامه محضری علاوه بر ترجمه نیازبه تائید دادگستری و امورخارجه دارد

8 ) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار

9 ) ارائه اصل سندطلای برای مسافرین مطلقه الزامی میباشد
* حضور کلیه مسافرین (به جز افراد زیر 11 سال) جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری CKGS الزامی میباشد .
* تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل ودقیق
* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ،نزد آژانس باقی میماند.
* چک رم زدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبل غ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که اعلام می گردد . پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی میباشد .



مطلب را به اشتراک بگذارید به اشتراک گذاری در گوگل پلاس به اشتراک گذاری در LinkedIn به اشتراک گذاری در فیس بوک به اشتراک گذاری در کلوب به اشتراک گذاری در فیس نما به اشتراک گذاری در توییتر
برچسب ها