رستوران‌ها یکی از امکانات اکوتوریسم
خانه / سرفصل های دوره راهنمایان گردشگری / مبانی اکوتوریسم / رستوران‌ها یکی از امکانات اکوتوریسم

امکانات اکوتوریسم؛ رستوران‌ها

رستوران‌هایی که متعلق به جامعه محلی است یا به وسیله آنها اداره می‌شود و با غذاهای محلی همان منطقه از مشتریان خود پذیرایی می‌کنند، چیزی است که اکوتوریست‌ها به دنبال آن هستند.

جامعه محلی

رستوران‌ها

تنوع غذاهای بومی بیانگر طبیعت، فرهنگ، معیشت و محصولات یک منطقه است. در صورتی که امکان دستیابی به آن فراهم نشود، توریست‌ها از یکی از جاذبه‌های سفر محروم خواهند بود. از طرف دیگر فضای صمیمی و بافت محلی این گونه رستوران‌ها محل مناسبی برای مواجه شدن گردشگران با افراد بومی است. این رستوران‌ها بهترین محلی است که جامعه میزبان می‌تواند تجربه خوبی را از شخصیت و میهمان‌نوازی خود در اختیار توریست‌ها بگذارد.

تنوع غذاها

اگر چه برای اداره‌کنندگان رستوران‌های بومی، استانداردهای بهداشتی تعریف می‌شود اما این به معنای جایگزینی فرآورده‌های محلی با محصولات بسته‌بندی شده پاستوریزه کارخانه‌ای یا استفاده از ظروف یکبار مصرف نیست. آنچه که مورد تأکید قرار می‌گیرد، تولید بهداشتی فرآورده‌های محلی، به گونه‌ای است که به اصالت آنها کوچکترین آسیبی وارد نشود.

جاذبه‌های سفر

اداره رستوران‌ها

در مواردی که استفاده درست و به اندازه از مواد اولیه، صرفه‌جویی در مصرف انرژی و تولید اندک ضایعات جزئی از سنت و فرهنگ بومی مناطق بکر و طبیعی باشد، در اداره رستوران‌های محلی نیز از این الگوهای پسندیده استفاده می‌شود. بنابراین بکار بردن ظروف یکبار مصرف، غذاها و نوشیدنی‌های بسته‌بندی شده، نه تنها مطلوبیت این رستوران‌ها را کاهش می‌دهد بلکه با اصول اکوتوریسم نیز همخوانی ندارد. یکی دیگر از توصیه‌های مهم برای اداره رستوران‌های محلی و بومی، این است که از محصولات و فرآورده‌های فصلی همان منطقه استفاده شود. اکوتوریست‌ها بهای زیادی برای اینگونه محصولات محلی پرداخت می‌کنند.

 

تنوع خوراک


دریافت مشاوره تخصصی رایگان




مطالب مرتبط


برچسب ها


ارسال پیام


 
 
 
کد بالا را در کادر وارد نمایید :